Mød andre kvinder med underlivskræft

Fysiske netværksgrupper 

KIU har netværksgrupper flere steder i landet, hvor du kan møde og tale med andre, der går med nogle af de samme tanker, spørgsmål eller bekymringer som dig. I grupperne er der forskellige aktiviteter, blandt andet oplæg fra lægefaglige personer samt netværksmøder med samtaler og samvær.

Du vælger selvfølgelig helt selv, hvor meget du har lyst til at dele. Læg også mærke til vores sygdomsopdelte facebookgrupper, der er nævnt herunder.

Se vores kommende møder i kalenderen: 

Tag fat i formanden eller en anden fra bestyrelsen, hvis du synes, der mangler en netværksgruppe i din landsdel og vil vide, hvad det indebærer at stå for en netværksgruppe.


Få hjælp af KIU's kontaktpersoner

KIU's kontaktpersoner er her for at hjælpe dig. Det er kvinder, som har følt sygdommen på egen krop. Kontaktpersonerne rådgiver ikke om lægefaglige spørgsmål, men det er vores erfaring, at det er vigtigt at tale med andre, der har været i samme situation som én selv. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Find KIU's kontaktpersoner her


Facebook 

  • KIU's officielle facebookside

    Denne facebookside er tilgængelig for alle. Find den her: KIU - patientforeningen Kræft i underlivet 

  • Lukket gruppe for medlemmer af KIU 

    Denne facebookgruppe er kun for betalende medlemmer af KIU. Den er ikke sygdomsopdelt. Hvis du er medlem af KIU og ønsker at blive medlem af denne facebookgruppe, skal du skrive en mail til: info@kiuonline.dk.

  • Sygdomsopdelte facebookgrupper for KIU-medlemmer

    KIU har syv sygdomsopdelte facebookgrupper. Du kan tilmelde dig en af grupperne og være medlem gratis i 2 måneder. Derefter vil du blive bedt om medlemskab af KIU for at kunne fortsætte. Du kan skrive en mail til: info@kiuonline.dk og bede om indmeldelse i en gruppe.

Cancerforum

Cancerforum er Kræftens Bekæmpelses sociale netværk på nettet. Her kan du møde andre kræftpatienter og pårørende.

Mød ligestillede på Cancerforum

Gruppen Livmoderhalskræft

En gruppe for patienter og pårørende ramt af livmoderhalskræft, som ønsker at udveksle oplevelser og erfaringer i forbindelse med sygdom og behandling.

Gruppen Æggestokkræft

En gruppe for patienter ramt af æggestokkræft, der ønsker at udveksle erfaringer omkring sygdommen og behandling.

Gruppen Livmoderkræft

En gruppe for patienter ramt af æggestokkræft, der ønsker at udveksle erfaringer omkring sygdommen og behandling.