World Go Day - 20. september

28-08-2019
Den 20. september er Go Day. KIU er sammen med mere end 50 patientforeninger i Europa, der beskæftiger sig med underlivskræft, medlem af den europæiske organisation ENGAGe.

Ved et møde i ENGAGe i Lyon i Frankrig sidste år blev det besluttet, at der skulle være en dag, hvor vi foreninger satte særligt fokus på underlivskræft. Datoen blev besluttet til at være 20. september hvert år. ENGAGe har også forbindelse til patientforeninger uden for Europa, som gerne vil deltage, så dagen kan blive til en World Go Day.

Programmet for dagen ser ud som følger: 

 1. Bestyrelsesmedlemmer i KIU møder op på hospitalerne, hvor kvinder med underlivskræft er i behandling på sengeafsnittet, i ambulant behandling eller til opfølgning på onkologisk afdeling. Kvinderne får alle en pjece om KIU, en notesblok og kuglepen med KIUs logo samt et armbånd.
 2. Momseholdet (kvindefodboldhold i Frederikssund for kvinder 60+) spiller fodbold fra kl. 10.00-11.00 iført T-shirt med ’Go for’ slogans
  Go for Awareness
  Go for Action
  Go for Hope
  Go for Life
  KIUs medlemmer kan i begrænset omfang spille med. Der ligger 5 afsnit på TV2 Lorry med Momseholdet. Vi håber på mediedækning.
 3. Efter fodboldspillet vil der være kort oplæg af en gynækolog om underlivskræft, en medarbejder fra K.B. om kræft og motion samt en forsker, der har forsket i effekten af fodbold på kvinder med brystkræft.
 4. Dagen slutter med frokost kl. ca. 12.30

Tilmeld dig World Go Day

 
Nedenstående er link til website om World Go Day med mange gode oplysninger om underlivskræft. 

www.worldgoday.org