KIU-medlem fortæller om ophold i Løgumkloster Refugium

17-07-2015
KIU har besluttet at udtrække 4 ophold på Løgumkloster blandt medlemmerne om året, hvis det er økonomisk muligt for foreningen. De blev i år udtrukket på foreningens landsmøde. To medlemmer har allerede været af sted. Den ene af dem har taget de smukke billeder, og den anden har skrevet om opholdet.

Nu har jeg været i Løgumkloster på refugium. Det var en dejlig tur.

Jeg deltog i temaophold den 22.-26./6. og var så heldig at være af sted samtidigt med Karin fra Kastrup og Grethe fra Frederikshavn (der dog ikke er medlem endnu). Det var dejligt med andre KIU medlemmer, for de fleste deltagere var af sted på grund af tab af ægtemand. Så opholdet kan slet ikke sammenlignes med et ophold på Dallund, hvor alle har samme baggrund.

Det har været en dejlig uge med mange foredrag, morgen eller aftensang, Sct. Hans udflugt og skøn mad. Der var flere retter at vælge imellem, lækre salater både til frokost og aften, tarteletter en dag og en morgen øllebrød med flødeskum. Mums. Og så de gode samtaler. . .

Kan godt forstå folk, der tager derned igen, det er et fredfyldt sted. Tror dog desværre ikke jeg får råd til at forkæle mig selv med endnu et ophold.

Hørte, at flere andre var på betalt rekreation eller havde fået legat, så hvis jeg får tilbagefald, vil jeg kæmpe for et nyt ophold. På flere dage.

Anne-Lise ønskes en dejlig kunstneruge dernede i august. Og jeg håber, at Maja også får et dejligt ophold med eller uden program.

Har ikke husket at tage mange billeder, det havde Karin bedre styr på, men vil forsøge at sende enkelte.

Der var gode skilte til refugiet. Refugiet - rød lav bygning - lå op til den store flotte kirke med Kapitelsal, hvor der var morgensang.

Taknemmelige hilsener
Henriette